CSIF denuncia que el gerent de l'Hospital Vall d'Hebron torna a donar l'esquena al seu personal sanitari

  • Prensa y Comunicación

10 de de maig de 2024

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF), denuncia que el gerent de l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona continua donant l'esquena al personal. Lluny de lluitar pels seus interessos i intentar millorar les seves condicions, i fer-los la feina més fàcil, segueix posant-los pedres al camí.

 

Ja els han informat que l'augment que es va anunciar del 2% no es pot fer per temes pressupostaris, que de moment no es podrà executar.

 

D'altra banda, el setembre del 2022 es precintava l'escola bressol del centre hospitalari per ordre judicial per suposades males praxis que podien ser constitutives de delicte. La notícia va suposar un gerro d'aigua freda per als treballadors que deixaven els menors, mentre ells estaven treballant, ja que els quedava un escàs marge de maniobra per buscar altres centres. El gerent va dir que buscaria una solució i el convertiria en un espai lúdic, però ara els ha comunicat que s’acabarà destinant a ser un magatzem. “Han decidit que en lloc de destinar-lo a ‘guardar nens’ l'utilitzaran per guardar trastos, en forma de magatzem. Que trist final per a un espai ple de vida i que no oblidem complia un objectiu essencial com és facilitar la conciliació familiar i laboral per al centre sanitari més gran de tota Catalunya”, declaren des de CSIF.

 

“En un moment en què els treballadors públics veiem dia a dia com es retallen els nostres drets també se'ns priva d'aquells petits ajuts que teníem fins ara. Sens dubte és una declaració d'intencions per part dels que ens dirigeixen i que, tristament, ens porta a contemplar un futur força fosc”.

COMPARTIR